huureendjes-logo
gewoon-genieten

Een 2CV huren in Drenthe voor een bijzonder uitje?

Waggelend door Drenthe tijdens uw bijzonder uitje!

Bij Huureendjes kunt u na een gastvrije ontvangst en een instructie over de eigenaardigheden van de lelijke eendjes heerlijk én met een gerust hart op pad door Drenthe. Gewoon genieten is ons motto en dat doet u in onze eigenzinnige lelijke eendjes, terwijl u Drenthe ontdekt in een Huureendje.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk en we ontvangen graag groepen tussen 2 tot 12 personen voor een bijzonder uitje in Drenthe.

Waarom een 2CV (een Huureendje) huren in Drenthe?

Drenthe is een rustige en veelzijdige provincie met slingerende landweggetjes door bossen, esdorpen, brinkdorpen, langs oude Saksische boerderijen en langs heide en vennetjes.
Al toerend in uw Huureendje zult u ontdekken dat het gewoon genieten is. U mag gebruik maken van een door onze uitgezette tocht die u langs de unieke plekken in Drenthe leidt.

Wilt u uw toer koppelen aan een langer verblijf in Drenthe, dan denken we graag mee over een passende overnachting in de gemeente Borger-Odoorn of directe omgeving.

Wij ontvangen ook veel gasten uit Overijssel, Groningen, Friesland, Gelderland en Noord Holland die in Drenthe graag een eendje willen huren voor hun dagje uit met familie en vrienden.

Neem gewoon contact met ons op, wij denken graag met u mee om er samen met u een leuke dag van te maken.

Contact

Huureendjes

Anita Kip

Brammershoopstraat 31

7859 TG  Eeserveen (Drenthe)

tel 06 11 51 93 92

instagram @huureendjes

facebook @huureendjes