huureendjes-logo
gewoon-genieten

Lelijke eend, dé 2cv, huren voor uw bedrijfsuitje

Tover een lach op het gezicht van uw collega’s (groepsgrootte maximaal twaalf personen!)

De fotopuzzeltocht is uitermate geschikt voor bedrijven of teams die een gezellig dagje uit willen en die dit willen combineren met teambuilding. Iedere deelnemer in de lelijke eendjes heeft een taak: de captain, de navigator en de vraagoplossers. Iedereen vraagt zich vaak af: Waarom heet die 2CV eigenlijk 'Lelijke eend'? Na uw bedrijfsuitje door Drenthe weet u het antwoord op die vraag.

Na ontvangst en instructie over de do’s en de don’ts van de lelijke eend gaat het team op pad. Het samenwerken tussen de navigatoren en de chauffeur bevordert het teamgevoel.

Uit je dak gaan, krijgt na dit bijzonder bedrijfsuitje in Drenthe een hele andere betekenis.

Wat adviseren wij voor uw bedrijfsuitje in een 2CV in Drenthe?

Gun uw medewerkers een uitje in groepen van twee tot vier medewekers! De groepen van uw afdeling komen dan niet tegelijk, maar verspreid over een aantal weken, of een aantal dagen. Hierdoor biedt een bedrijf zijn medewerkers in klein en veilig verband de mogelijkheid om de onderlinge band te versterken. Misschien wordt deze manier van teamuitjes het nieuwe normaal.

Dan blijft het "Gewoon Genieten" voor zowel medewerker, u als bedrijf en de ondernemer.

Wat staat u te wachten bij uw bedrijfsuitje in een 2CV in Drenthe?

De collega’s zullen verbaasd zijn over onze mooie glimmende lelijke eendjes, die bij aankomst keurig staan opgesteld. De groep zal enthousiast terugkomen door de ontdekking van de mooie en verrassende plekjes in Drenthe die wij u laten beleven tijdens uw bedrijfsuitje. Ook zal de fantastisch soepel rijdende 2CV iedereen bijblijven. De ervaring leert dat de groep nog lang napraat over de bijzondere en verrassende dag.

Wat is zo bijzonder bij het bedrijfsuitje in een 2CV bij Huureendjes?

Teams vanaf twee personen, tot maximaal 12 personen (per dag), zijn bij ons van harte welkom.

Bent u enthousiast geworden?

Neem contact met ons op.

Contact

Huureendjes

Anita Kip

Brammershoopstraat 31

7859 TG  Eeserveen (Drenthe)

tel 06 11 51 93 92

instagram @huureendjes

facebook @huureendjes